Hlavní obsah

Arnold Schwarzenegger měl dopravní nehodu

Čtyřiasedmdesátiletý slavný herec a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger v pátek ve svém SUV GMC Yukon havaroval v losangeleské čtvrti Brentwood. Schwarzeneggerovi se nic nestalo, druhá účastnice nehody však musela být s poraněnou hlavou převezena do nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Slavný herec bezprostředně po nehodě.

Článek

Nehoda se odehrála před pátou hodinou odpoledne místního času a potvrdil ji hercův mluvčí.

Schwarzeneggerovo SUV vrazilo do dalších vozidel, fotografie z místa nehody ukazují hercův vůz, který najel na červený prius.

Ve zprávě policie se uvádí, že hercovo vozidlo se srazilo s červeným priusem, který se zrovna otáčel. Najelo na horní část priusu a pokračovalo v jízdě, přičemž nakonec narazilo do Porsche Cayenne a dalšího vozidla.

Foto: Profimedia.cz

Hercovo auto skončilo na kapotě vozidla, jehož řidička musela být převezena na ošetření.

Právě řidička červené Toyoty Prius musela být převezena s poraněním hlavy do nemocnice. Její zranění ji podle posledních zpráv neohrožují na životě.

Pojďte se mnou, chcete-li žít, vyzval po terminátorovsku k očkování Schwarzenegger

Amerika

Podle hercova tiskového mluvčího se Schwarzenegger okamžitě zajímal o zdravotní stav zraněné řidičky a spolupracoval s policií i hasiči, kteří dorazili na místo.

Bulvární server TMZ s odvoláním na policejní zdroje uvádí, že nehodu zavinil slavný herec. Policie však oficiálně ještě nic nepotvrdila. Uvedla pouze, že u nikoho z aktérů nehody nebyly zjištěny drogy ani alkohol a nikdo nebyl zatčen.

Reklama

Výběr článků

Načítám