Hlavní obsah

Antonio Banderas dostal hvězdu slávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Španělský herec Antonio Banderas se v úterý zařadil mezi nejslavnější osobnosti filmového Hollywoodu. Na slavném chodníku dostal svou hvězdu. Stal se tak v pořadí 2294. osobností, které se této pocty dostalo.

Článek

Na ceremonii Banderase doprovázela jeho manželka, herečka Melanie Griffithová. Herci k úspěchu popřála kolegyně Sharon Stoneová.

"Je to pro mě velká čest. Když jsem se dostal do této země před šestnácti lety, byl jsem bez peněz a dneska je to pro mě velký den," uvedl pětačtyřicetiletý herec.

Banderase zpočátku lákala fotbalová kariéra, ale pak přestoupil k herectví a začal působit ve španělském divadle. V osmdesátých letech ho do svých filmů obsazoval režisér Pedro Almodovar.

V roce 1992 účinkoval ve svém prvním filmu v angličtině The Mango Kings, pak si zahrál druhotné role v několika hollywoodských snímcích. O tři roky později získal svou první roli ve filmu Desperado. V roce 1998 dostal roli ve snímku Mask of Zorro.

Reklama

Související témata:

Související články

Antonio Banderas napodobil sexy kočky

Španělský herec Antonio Banderas vděčí kočkám své manželky Melanie Griffithové za to, že ho inspirovaly k jeho roli v novém snímku Shrek 2. Chování dvou...

Výběr článků

Načítám