Hlavní obsah

Anna Kurnikovová chce, aby Iglesias žárlil

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Ruská tenistka a v poslední době i úspěšná modelka Anna Kurnikovová oplácí svému milenci Enrique Iglesiasi jeho milenecké pletky. Vyráží na nekonečné noční tahy a užívá si podle svého.

Článek

Iglesias se v uplynulých týdnech spustil s několika mladými dámami. V jejich intimní společnosti se objevuje nejen na veřejnosti, ale uniká s nimi i do soukromí.

Anně došla trpělivost a učinila pár podobných kroků jako její partner. Na výroční párty lasvegaského Light Clubu si získala přízeň hned dvou mužů.

Večírek zahájila po boku lamače ženských srdcí Mickeyho Rourka, kterého stačila brzy vyměnit za mladšího někdejšího modela Marka Wahlberga.  

DiCaprio se nedal

Zkoušela to prý i na Leonarda DiCapria a Ashtona Kutchera, ti se však nedali svést. Na Kutchera navíc bedlivě dohlížela herečka Demi Moorová.

Kurnikovová sice už stačila polapit pár mužů, kvůli kterým by Enrique jistě žárlil, lituje však, že sám nebyl jejich úletů přítomen. Ve stejné době se totiž Iglesias točil kolem slečen v jiném zábavním podniku. Přesto se proslýchá, že její záměr se částečně zdařil.  

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám