Hlavní obsah

Anglickou důchodkyni rozdrtily vlastní nákupy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Některé z nás drtí účty, jiné zase nakupování. A to doslova. Angličanka Joan Cunnanová nakupovala příliš ráda a nakonec se jí to nevyplatilo. Byla nalezena mrtvá pod hromadou skvělého zboží. Konkrétně v ložnici pod hromadou kufrů, které byly narovnané až ke stropu a zřejmě se na ni zřítily.

Článek

Sousedé Joan brzy začali pohřešovat a zavolali policii. Dům byl ale tak přeplněný různými nákupy, že policie vyhlásila po pohřešované osobě pátrání a nasadila služební psy, kteří začali paní Cunnanovou hledat. Nebohou ženu našli až druhý den.

"Myslím, že prostě ráda nakupovala, dělalo jí to dobře. Jednou jsem se jí ptal, kolik asi tak má šátků. Řekla mi, že přes tři sta," říká přítel zemřelé Roy Moran.

Sedmasedmdesátiletá žena začala obsesivně nakupovat před šestnácti lety. Utrácela za nákupy tisíce liber a všechno zboží řádně ukládala ve svém domečku. Mnoho nákupů ale nikdy ani neotevřela.

Reklama

Výběr článků

Načítám