Hlavní obsah

Angelina Jolieová chce adoptovat Afričana

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ačkoliv je Angelina Jolieová hodně nekonformní, její provokativní osobnost má také silně pozitivní stránku. Hluboký soucit se strádajícími ji vehnal do služeb OSN jako vyslankyni dobré vůle, rozdává ze svého milióny dolarů potřebným po celém světě, adoptovala kambodžského sirotka Maddoxe. Další dítě k adopci hodlá najít v Africe.

Článek

"Hovořila jsem o tom s Maddoxem. Chce bratříčka z Afriky. Já jsem tam v minulosti strávila hodně času. Budeme spolu cestovat a navštívíme společně několik sirotčinců, a pokud tam nalezneme bratra nebo sestru, bude to skvělé," nechala se slyšet Angelina.

Změna plánu

Tříletý adoptivní syn Maddox tak svým přáním trochu zkazil hereččiny plány, neboť filmová akční hrdinka si původně chtěla dalšího potomka přivézt z Ruska. Zamilovala se do sirotka i do jeho jména Gleb.

Po celém světě vycházely přesvědčivé zprávy o tom, že právě Gleb bude dalším šťastným dítětem, jehož pod svá křídla přijme přední hollywoodská hvězda. Nyní však Angelina tvrdí, že vše má svůj čas a na další adopci, snad kvůli přízni hvězd, počká až do roku 2005. A nového šťastlivce tak bude herečka hledat na černém kontinentu.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Jolieová překonala strach z hadů

Americká herečka Angelina Jolieová se musela ovládnout a překonat obavy z hadů, když jí v německém televizním pořadu moderátor položil kolem krku hada. Do show...

Výběr článků

Načítám