Hlavní obsah

Angelina Jolie přiznala, že Brada "ukradla" Jennifer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vůbec poprvé přiznala americká herečka Angelina Jolie, že svého nynějšího manžela, hollywoodského krasavce Brada Pitta, "ukradla" jeho tehdejší manželce Jennifer Anistonové, napsal list The Sunday Telegraph.

Článek

Nejslavnější manželský pár Hollywoodu, pro nějž novináři vymysleli zkratku "Brangelina", od počátku svého vztahu tvrdí, že se do sebe zamilovali až poté, co se Pitt rozešel s hvězdou seriálu Přátelé Anistonovou. Nyní ale Jolie přiznala, že jejich láska začala během natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith v roce 2004, tedy ještě v době, kdy byl Brad ženatý s Jennifer.

Není ovšem jasné, zda toto přiznání je snahou Jolieové o větší otevřenost, anebo jí jen nechtěně uklouzlo v rozhovoru pro list The New York Times vinou nedostatečné adaptace po časovém posunu. Jolie se novináři svěřila, jak je nadšená, že jednou jejich děti budou moct své rodiče vidět ve filmu Mr. & Mrs. Smith. "Není moc lidí, kteří by mohli vidět film, v němž se do sebe jejich rodiče zamilovali," prohlásila.

Pokud toto odhalení vyvolá nějaké negativní reakce veřejnosti, nemusí se jich Angelina příliš bát, protože ve stejném rozhovoru dodává: "Když jde o to, jak mě vnímá veřejnost, žiju tak trochu v bublině, což je velmi dobře, protože jsem si jistá, že to občas nejsou moc příjemné věci."

Jolieová v červenci přivedla ve Francii na svět dvojčata, holčičku Vivienne Marcheline a chlapečka Knoxe Leona. Kromě nich s Pittem vychovává čtyři další malé děti - adoptované Maddoxe, Paxe a Zaharu - a svou první biologickou dcerku Shiloh. Nijak se přitom netají, že by klidně nechala rodinu dál rozrůstat. "Jsou chvíle, kdy se rozhlížíme kolem jídelního stolu a je to šílené, ale naše rodina je ta nejúžasnější věc, jakou jsme v životě udělali," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám