Hlavní obsah

Aneta Langerová si užívala na lyžích v Alpách

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězka první řady vyhledávací soutěže Česko hledá SuperStar Aneta Langerová velmi ráda sportuje. Právě si odskočila z obchodní akademie, kterou studuje, i ze svých hvězdných hudebních aktivit, za oblíbeným sportem do Alp.

Foto: archiv autora

Herečtí protagonisté komedie Dezertér z Volšan.

Článek

"Já přímo zbožňuji lyžování, to je moje hlavní sportovní priorita. Takže jsem od rána do večera jezdila na sjezdovkách ve Stubai. To bylo lyžování, přímo bomba! Víc než dva dny jsem si tam ovšem nemohla dopřát, musela jsem se vrátit do školy," uvedla.

"Ale jak to bude možné, hory budou opět moje. Prostě zimu přímo miluji. Taky jsem dřív ráda bruslila, ale naposledy ve třetí třídě u nás na rybníku. Na led se už nehrnu," dodala Aneta.

S pusou naprázdno nezpívá

Ve svých sedmnácti letech si vůbec nepřipouští, že by se třeba mohla zranit, zlomit si nohu nebo přijít o hlas. "Ani ve snu by mě nenapadlo, že bych mohla přijít o hlas. Ale kdyby se to mělo stát, tak se to stane. Ale věřím, že mi nic nehrozí," uvedla Langerová, o níž se v poslední době spekuluje, že má problémy s televizí Nova. To však zpěvačka vyvrací.

"Takové to není, konflikty by byly zbytečné. Já jenom nemíním zpívat na playback a ve všech televizních pořadech zpěváci otevírají pusu naprázdno. To já nechci," prohlásila rozhodně.

Druhé kolo SuperStar Aneta přivítala. Soutěž se jí zdá bezvadná, protože i úplně neznámí mladí zpěváci mají šanci prodrat se na obrazovku a do hudebního světa.

"Všem, co se příští soutěže zúčastní, držím palce. Ať si řeknou, že všechno je možné, i ten úspěch, hlavně ať to nevzdávají. Úspěch mohou mít, jako jsem ho měla já, přitom mě předem ani nenapadlo, že bude až takový. Za rok a půl, kdy skončím obchodní akademii, se budu zpěvu věnovat naplno," slíbila Langerová.

Reklama

Související články

Aneta Langerová: nechte mou rodinu na pokoji

Česká SuperStar Aneta Langerová si pomalu začíná zvykat na popularitu, přízeň fanoušků, ale i zájem novinářů. Přesto se snaží zůstat sama sebou a má jasno...

Výběr článků

Načítám