Hlavní obsah

Amy Winehouseová se chce zabít, přátelé nad ní drží dohled

LONDÝN

Britská zpěvačka Amy Winehouseová (25) údajně vyhrožovala, že se podřeže. Je pod dohledem svých přátel od té chvíle, kdy si držela nůž špičkou proti srdci a ptala se jich jaký má život smysl.

Foto: Universal Music, Právo

Amy Winehouseová

Článek

Říká se, že zpěvačka je posedlá myšlenkou, že umře mladá. Od té doby, co je její manžel Blake Fielder-Civil zavřený na 27 měsíců za těžké ublížení na zdraví a znevažování soudu, je Amy úplně bez sebe. Zejména se jí dotklo, že Blake odmítl podmínečné propuštění, protože, jak tvrdil, Amy je "posedlá noční můrou".

"Jejím přátelům se podařilo nůž jí vzít, ale raději u ní drží čtyřiadvacetihodinové hlídky. Amy si přeje smrt. Její emoce jsou přemrštěné. Má takové výkyvy, že se buď cítí pořád skvěle, nebo, když slyší něco, co se jí nelíbí, má sklony se zabít. Je zastánkyní té stupidní teorie zpěváka Sex Pistols, Sida Viciouse, že je třeba umřít mladý. Nebojí se toho a věří, že je to její osud," sdělil zdroj blízký Winehousové britským novinám Daily Star.

Aby toho nebylo málo, otec Amy Mitchell Winehouseové údajně obdržel výhružný dopis, který napsal Blake Fielder-Civil (26). Ten předal policii, ale má obavy, že tím riskuje vztah se svou dcerou, pokud se rozhodne pro trestní stíhání svého zetě.

Vyhrožoval tchánovi

"Slyšel jsem, jak se Mitch třese, když mi tu zprávu volal. Řekl mi, že Blake v obrazech popsal scény z hororu, kde měl být Mitch obětí. Na jednu stranu Mitch chce podat trestní oznámení a možná zažádá i o soudní zákaz styku. Ale na druhé straně se obává, že to vše vyústí v ještě větší propast mezi ním a Amy," sdělil přítel Mitchella Winehouse britským novinám The Sun.

Blake údajně na začátku roku zaslal urážlivý dopis i rockerovi Pete Dohertymu, který byl kdysi jeho idolem. Varoval ho, aby zůstal dál od jeho ženy, když slyšel, že spolu připravují společnou píseň.

Reklama

Výběr článků

Načítám