Hlavní obsah

Američtí důchodci se v Karibiku porvali kvůli slunečníku

Spor mezi dvěma americkými důchodci se odehrál na karibském ostrově Svatý Kryštof a vyvrcholil potyčkou. Jeden ze seniorů si stěžoval, že nedostal slíbené lehátko a slunečník, přičemž druhý na něj křičel, ať se uklidní. Konfrontace skončila pěstním soubojem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Turisti se na pláži porvali o slunečníkVideo: AP

 
Článek

Událost se stala už na konci října, video však agentury zveřejnily až nyní. Muž, jenž video pořídil, uvedl, že na ostrov přijela výletní loď plná turistů, jimž bylo předem přislíbeno lehátko se slunečníkem. Na všechny ale toto vybavení nezbylo, a tak došlo k výměně názorů.

Jak záběry nepovídají, jedním z těch, kteří byli ochuzeni, byl muž ve žluté košili s batohem na zádech. Na pochybení si stěžoval a tamnímu personálu to velmi vyčítal. To se však nelíbilo muži v bílém tričku, jenž seděl pod slaměným slunečníkem u stolu. „Drž hubu. Drž hubu a uklidni se. Snad si nemyslíš, že tě okradli!“ křičel na něj.

„Okradli,“ odpověděl muž s batohem. „Ne, neokradli. Jenom ti zkrátka nedali lehátko se slunečníkem. Všechno ostatní jsi dostal,“ nesouhlasil sedící muž.

„Můžeme si to vyříkat jiným způsobem,“ navrhl muž v košili a rozlil druhému pití. V tu chvíli se muž v bílém triku neudržel, vyskočil na stůl a začal mu bušit pěstí do obličeje.

Rvačku doprovázely výkřiky jedné z přihlížejících, aby toho okamžitě nechali. A tak se i stalo. Když oba upadli do písku, personál je oddělil a spor byl u konce.

Reklama

Výběr článků

Načítám