Hlavní obsah

Američanka ujížděla policistům i s kojencem v autě, neodradila ji ani bouračka

Policie z amerického Texasu v pátek zveřejnila záběry z červnové dramatické honičky, která skončila zadržením devětadvacetileté Caitlyn Rodriguezové. Ta policistům ve vysoké rychlosti ujížděla spolu se svým dítětem umístěným na zadním sedadle.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Když po chvíli nabourala, opustila svůj automobil, vzala dítě a snažila se zmocnit jednoho z vozů stojícího opodál. Strážníci ji však stihli zadržet, píše server Fox News.

Na záběrech je vidět, jak žena v šedém mercedesu spolu s kojencem na palubě uniká ve vysoké rychlosti, dosahující místy až 160 km/h, policistům a kličkuje mezi ostatními automobily.

Policistům se sice podařilo propíchnout jednu z pneumatik, žena ale pokračovala v jízdě. Po chvíli se jí však řízení vymklo kontrole a narazila do jednoho z automobilů.

Ani to ji však neodradilo od úprku. Opustila vůz, popadla své dítě a utíkala. Po chvíli se snažila zmocnit jiného vozu, na místo však stihla přijet policie a ženu zadržela.

Kojenec je podle Fox News v pořádku a po incidentu byl předán do rukou příslušných úřadů. Rodriguezová byla obviněna z ohrožení dítěte, držení zakázaných látek a vyhýbání se zatčení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám