Hlavní obsah

Američanka si vydělává mazlením, bere si 700 korun za hodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Rozjela si značně neobvyklé podnikání a na nedostatek zákazníků si rozhodně nemůže stěžovat. Devětadvacetiletá Američanka ze státu New York si vydělává mazlením. Za týden se k ní přijdou přitulit až tři desítky mužů, od kterých za hodinu svých služeb vybírá 35 dolarů (asi 690 korun). Informoval o tom britský Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Jacqueline Samuelová si rozjela vskutku zajímavé podnikání.

Článek

Jacqueline Samuelová na webu své "mazlírny" tvrdí, že věří v léčivou sílu dotyku a že u ní lze hledat odpočinek od každodenního shonu. Pro její zákazníky ale platí přísná pravidla: mazlí se s nimi jedině u sebe doma a mají zakázáno se jí dotýkat v těch částech těla, jež má zakryté spodním prádlem. Přes to má oblečené ještě pyžamo.

Samuelová tvrdí, že zákazníci mají různé důvody k tomu, aby se s ní přišli pomazlit.

Foto: Profimedia.cz

Jacqueline Samuelová si rozjela vskutku zajímavé podnikání.

"Někteří ze starších klientů, jejichž manželky už umřely, potřebují s někým být a dotýkat se někoho," říká.

Z mladých k ní chodí ti, kteří zrovna nikoho nemají, nebo jim to ve vztahu neklape.

BEZ KOMENTÁŘE: Návštěvníci mazlícího baru mohou strávit noc ve vší počestnosti s krásnou dívkou, někteří ale raději skrývají svou identitu

"Někdo přijde jen proto, že chce zjistit, jaké to bude," říká mladá podnikatelka, která si objímáním s cizími muži vydělává na studia a na živobytí pro svého syna. Její služba má ale i kritiky.

Horší než prostitutka?

"Někteří tvrdí, že jsem horší než prostitutka, protože mazlení je podle nich intimnější než sex," řekla mladá žena, a narazila tak na choulostivé téma. Značné množství prostitutek totiž tvrdí, že poskytují pouze fyzickou rozkoš, nikoli psychickou. Proto se nemazlí ani nelíbají.

Vysoká škola, na které studuje, ji chtěla kvůli neobvyklé živnosti vyloučit, její zákazníci se jí ale zastali. Jeden z mužů, který její objetí vyhledává pravidelně, tvrdí, že mazlení s Jacqueline mu pomohlo dostat se z ošklivého rozchodu. Říká, že by k ní chodil, i kdyby někoho měl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám