Hlavní obsah

Aligátor zaútočil na ošetřovatele během živé show

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berea

Živá show s aligátorem na krajském veletrhu ve městě Berea ve státě Ohio se v pátek málem proměnila v horor. Když trenér předváděl publiku číslo se svým aligátorem, plaz se splašil a ošetřovatele napadl. Silný stisk aligátorových čelistí povolil až v momentě, kdy ošetřovateli přispěchal na pomoc kolega s tyčí. Informovala o tom CNN.

BEZ KOMENTÁŘE: Aligátor napadl ošetřovatele během přehlídkyVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Celá přehlídka probíhala podle plánu. Dvojice trenérů předváděla před natěšeným publikem předem nacvičená čísla. To ale pouze do momentu, dokud se jeden z mužů nepokusil v rámci přehlídky aligátora chytit. Když se totiž snažil rozdivočelé zvíře zalehnout, jeho ruka se dostala příliš blízko k aligátorovým čelistem a bylo zle. Zvíře stisklo zuby a trenérovu paži v nich uvěznilo.

Zatímco diváci zůstali v šoku a podle hlasitých výkřiků se evidentně obávali  nejhoršího, druhý z trenérů si zachoval chladnou hlavu a okamžitě běžel svému napadenému kolegovi na pomoc. Nejdříve se pokoušel uvolnit sevření čelistí vlastníma rukama a klepáním na aligátorovu tlamu. Nakonec stisk uvolnil pomocí tyče.

Napadený trenér sice vyndal z aligátorovy tlamy zkrvavenou ruku, na ošetření ale došel po svých. Jeho zubatý svěřenec podle něj neměl v úmyslu ho zranit, chtěl si pravděpodobně jen hrát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám