Hlavní obsah

Alec Baldwin se klidně vydá na politickou dráhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americký herec Alec Baldwin by v budoucnu mohl přesedlat z úspěšné filmové kariéry do politické oblasti. Svou působnost v Hollywoodu přitom odhaduje už jen na chvíli.

Článek

Sedmačtyřicetiletý Baldwin hrál ve známých snímcích jako například Letec či Pearl Harbor. Herec však usuzuje, že by se napříště jeho kariéra měla začít ubírat jiným směrem. "Kdy opustím film, je mým tajemstvím," sdělil Baldwin.

Hodlá se prosadit v politice, jako se to povedlo například Arnoldu Schwarzeneggerovi. "Pokud to může udělat on, tak potom každý," sdělil Alec.

"Příchod Arnolda na místo kalifornského guvernéra jsem těžce nesl. Jestliže pro tuto práci může být zvolen muž naprosto neschopný, klidně mohou zvolit i mě," uvedl.

"Lidé nevolili pro guvernéra, udělali (z voleb) film. Je to pro ně dobrý chlap, mohli se s ním i setkat. Ale pro tu práci není věrohodný," uzavřel Baldwin.

Reklama

Související témata:

Související články

Alec Baldwin: Těším se na sex s chlapem

Herec Alec Baldwin, bývalý manžel Kim Basingerové, s níž se v současnosti soudí o dceru Ireland, se stane gayem. Ovšem jen dočasně kvůli filmu o fascinujícím...

Výběr článků

Načítám