Hlavní obsah

Agilní policista zatknul podezřelého během interview

Novinky, jky
LONDÝN

Britský policejní náčelník Bryan Lawton dělal na ulici Manchesteru interview pro jedno rádio, když zničehonic přestal odpovídat a jal se zkontrolovat osobu, která se mu zdála podezřelá. Policista mluvil s moderátorem o Národním týdnu boje proti drogám, když zahlédl muže s neprůhlednou černou taškou na odpadky pod svou bundou. Informoval o tom deník Daily Mirror.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Policisté navíc díky zatčení odhalili pěstírnu marihuany. Ilustrační foto.

Článek

U muže nalezl policista příslušenství pro pěstování marihuany a na místě ho zatkl a předal jiným policistům, aby mohl pokračovat v interview.

"Zatímco jsem mluvil, tak jsem koutkem oka zahlédl muže, který nesl pod bundou něco o velikosti přenosné televize. Rozhodl jsem se ho tedy prohledat a našel jsem chemikálie, hnojivo a další vybavení," řekl hrdina momentu Lawton.

Policie neváhala a samozřejmě se jala zjišťovat, kde muž marihuanu pěstoval. Netrvalo dlouho a na nedalekém Langley estate v Rochdale objevila pěstírnu zelené drogy.

Policista na počátku interview pro rádio Tower FM řekl, že v oblasti policie učinila 66 zatčení souvisejících s touto problematikou. Krátce po prohledání prodezřelé osoby se vrátil dodělat interview a pouze suše uvedl: "Změňte to na 67."

Reklama

Výběr článků

Načítám