Hlavní obsah

Agáta Hanychová se bude vdávat, práskla návrhářka

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V úterý 4. prosince se ve velkém sále pražské Lucerny uskutečnilo každoroční designerské klání o svatební šaty roku. Svůj model zde prezentovala také módní návrhářka a stylistka v jedné osobě, Helena Bedrnová. Šaty byly speciálně navržené a ušité na míru I. vicemiss ČR 2005 Agátě Hanychové. A dle našich informací je modelka brzy využije v reálu.

Článek

„Svatební šaty jsem připravila na míru pro Agátu Hanychovou. Agátu vidím jako extravagantní, nádhernou ženu, která se nebojí provokovat, proto jsem i svatební šaty koncipovala ve stylu vamp. Sexy korzet zdůrazní Agátinu štíhlou dokonalou postavu a asymetrický rozparek odhalí její nádherné nohy“, popsala model autorka Helena Bedrnová.

„Navrhnout šaty pro Agátu pro mě byla velká výzva. Vzhledem k tomu, že je veřejným tajemstvím, že svatba s jejím přítelem Markem Šíšou je již na spadnutí, bude výběr svatebních šatů pro Agátu již brzy aktuální. Pro to jsem chtěla připravit takový model, ve kterém by se modelka cítila opravdu jako na svatbě a mohla si tak všechno vyzkoušet nanečisto“, dodala Bedrnová.

Agáta Hanychová s Helenou Bedrnovou. Foto: archiv Novinky

Šaty Heleny Bedrnové navržené pro Agátu slavily velký úspěch, ocenila je také odborná porota a model se probojoval mezi TOP 10 svatebních šatů. Všechny modely byly opravdu nádherné, a tak měla porota nelehkou úlohu. Nejkrásnějším modelem byly vyhlášeny šaty Nadi Moravcové. Hosté měli možnost zhlédnout kromě známých tváří v rolích modelek také vystoupení Lucie Vondráčkové, Petra Muka a Davida Mattioliho. Celým večerem diváky provedla Jana Paulová a Pavel Zedníček.

Reklama

Související témata:

Související články

Hanychová: s lálálistou Sámerem nechodím

Čtvrteční Olmeca Gold Party v pražském klubu Abaton přilákala i několik známých obličejů. Kateřina Stočesová má prý tequilu opravdu ráda, ale jelikož...

Agáta Hanychová chce adoptovat dítě

Nejstarší dcera Veroniky Žilkové, bývalá vícemiss České republiky, modelka, herečka, nyní také fotografka, dvaadvacetiletá Agáta Hanychová, změnila...

Výběr článků

Načítám