Hlavní obsah

Adriana Sklenaříková si našla milence, po 13 letech zřejmě přijde rozvod

Novinky, Dagmar Plecháčová
Paříž

Slovenskou topmodelku Adrianu Sklenaříkovou nachytal francouzský magazín Voici ve společnosti velice zámožného podnikatele jménem André. Manželství s fotbalistou Christianem Karembeu tak po třech letech dostalo další ránu, tehdy fotografové přistihli modelku s francouzským producentem Gérardem Kadoche. Po třinácti letech nejspíš bude následovat rozvod.

Článek

Devětatřicetiletou Sklenaříkovou nachytal magazín s podnikatelem na romantické večeři, nechyběly prý polibky ani něžné dotyky. Nejedná se přitom o první aférku modelky, která je zároveň známá jako majitelka nejdelších nohou na světě. Před třemi lety paparazzi prodali médiím fotografie, na nichž jí v autě olizuje prsty na nohou známý francouzský filmový producent Gérard Kadoche.

Podnikatel André byl ve společnosti Sklenaříkové viděn již několikrát, navíc jí každý týden fandí v publiku taneční soutěže Dance avec les Stars (v Česku známé jako StarDance), kde je Adriana momentálně jednou ze soutěžících.

K problémům v jejím vztahu s fotbalistou Karembeuem pravděpodobně přispívá především skutečnost, že z manželství dosud nevzešel žádný potomek, ačkoli si jej modelka již dlouho přeje.

Foto: Profimedia.cz

Adriana Sklenaříková s manželem Christianem Karembeu.

Reklama

Výběr článků

Načítám