Hlavní obsah

22letá dívka bude dražit své panenství v rádiu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Howard Stern, známý a velmi kontroverzní moderátor, se chystá vydražit panenství jisté dívky na své rádio show. Dvaadvacetiletá brunetka, která "z důvodu bezpečnosti" užívá pseudonym Natalie Dylanová říká, že jí to pomůže zaplatit školné. Sternovi ji představil majitel legálního nevadského nevěstince, kde už pracuje její sestra. Jak uvádí list The Sun, výherce aukce si užije svou výhru právě v tam.

Článek

"Neměla jsem z toho nějaké mravní dilema. Žijeme v kapitalistické společnosti. Proč bych nemohla kapitálově využít své panenství," říká Natalie. A jen pro případ, že by někdo o jejím panenství pochyboval, je ochotná podrobit se polygrafu a gynekologickému vyšetření.

Aukce proběhne na Sternově rádiostanici Sirius a sledovat ji budou webové stránky nevěstince. Natalie říká, že její matka, "konzervativní učitelka čtvrté třídy", s aukcí sice nesouhlasí, ale podporuje ji a je připravena na negativní zájem médií, který dražba jistě vyvolá.

"Je mi jasné, že mne někteří lidé odsuzují. Já si ale myslím, že tím naopak využívám svou sílu. Užívám to, co mám, k tomu, abych se dále mohla zlepšit," dodává Natalie, která již dokončila bakalářské studium v oboru ženských studií na Sacramento State University a chce pokračovat magisterským studiem v oboru manželství a rodinné terapie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám