Hlavní obsah

Liv Tylerová se necítí být krásná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úžasná a sexy herečka Liv Tylerová říká, že se cítí příliš vysoká a nemotorná jako malé dítě. Dodává také, že se nikdy opravdu nezbavila pocitu, že je velice neatraktivní podivná bytost. Tylerová mimojiné přiznává, že byla velice plachá, především k chlapcům, a nikdy prý o ni žádný velký zájem nebyl.

Článek

"Nikdy jsem si o sobě nemyslela, že jsem krásná žena. Ve škole si mě kluci vůbec nevšímali. Byla jsem velká, přihlouplá a cítila jsem se pro chlapce velice nepřitažlivá," řekla dcera slavného frontmana skupiny Aerosmith Stevena Tylera.

"Měla jsem raději kamarády kluky než holky," dodala herečka a bývalá modelka.

Po narození dítěte se cítí mnohem líp

Dnes ale hvězda trilogie Pán prstenů říká, že se cítí o mnoho lépe. Poté, co se vdala za manžela Roystona Langdona a porodila mu syna Mila, se její sebevědomí zvýšilo. V britském magazínu Gratis se svěřuje: "Stát se manželkou a matkou mi dodalo velkou odvahu, mnohem míň se teď starám o to, co si o mne lidé povídají."

"Přesto si stále nemyslím, že jsem krásná, jsem jako ty ženy, co rapidně zhubly, ale stále se cítí tlusté, protože tlusté byly celý život," vtipkuje Liv.

Reklama

Související témata:

Související články

Liv Tylerová se vdala

Hollywoodská herečka Liv Tylerová si vzala svého dlouholetého přítele, zpěváka Roystona Langdona. Manželský slib si snoubenci dali 25. března při soukromém...

Liv Tylerová chce pózovat nahá

Sedmadvacetiletá kráska z filmové ságy Pán prstenů Liv Tylerová prohlásila, že má v úmyslu nafotit sérii vlastních aktů, až se jí letos v zimě narodí první...

Liv Tylerová věří v narození holčičky

Půvabná herečka Liv Tylerová je ve vysokém stupni těhotenství a pomalu se začíná připravovat na porod. Pohlaví svého dítěte si sice prozradit od lékařů...

Výběr článků

Načítám