Hlavní obsah

Lucie na Miss World získala ocenění za tanec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss České republiky 2005 Lucie Králová, která se nyní nachází na Miss World v Číně, už sklidila první dílčí úspěch. Tamní porota ji ocenila za tanec, česká reprezentantka si za to vysloužila medaili.

Článek

Soutěž Miss Talent se v rámci Miss World konala uplynulý víkend, informovala ve čtvrtek Novinky Hana Srbová z APK/2. Rozdělena byla do pěti kategorií - zpěv, nástroj, tanec, národní tanec a originální performance. Králová vyhrála v kategorii tanec.  

"Měla jsem obrovskou radost, nejen z vítězství, ale také proto, že jsem viděla tváře soutěžících, které byly dojaté a velmi můj výkon ocenily velkým potleskem se slzami v očích," svěřila se Lucie.

"Když jsem z Prahy odjížděla, všude jsem říkala, že se pokusím oslnit svým tancem v soutěži talent show, toto předsevzetí jsem si splnila. Mám z toho upřímnou radost," doplnila.

Králová bydlí se slovenskou kolegyní. "Je to velice příjemná a fajn holka. Velmi jsme se spřátelily. Přes velký smutek po domově jsem ráda, že mohu reprezentovat Českou republiku, posílám moc pozdravů domů," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Miss Králová má výbavu za milión

Úřadující Miss České republiky 2005 Lucie Králová se chystá na prestižní světovou soutěž Miss World. V úterý si ve značkových podnicích zkoušela výbavu,...

Lucie Králová míří na Miss World do Číny

Miss České republiky Lucie Králová ve čtvrtek večer odletí reprezentovat naši zemi na světové klání krásek Miss World. To se letos koná v čínské Sanyi. Vítězka...

Výběr článků

Načítám