Hlavní obsah

Los se v Kanadě bezradně procházel po střeše

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanada je země losům zaslíbená a není divu, že na ně můžete narazit téměř kdekoliv. Že ale jednoho poněkud zmateného losa uvidí procházet se po střeše parkoviště, to Sandeep Pahalová opravdu netušila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Po zasněžené střeše se procházel losVideo: Reuters

 
Článek

Video, které žena pohotově nahrála, bylo pořízeno ve městě Prince George na západě Kanady minulou středu. Pahalovou na losa procházejícího se po střeše upozornil manžel, když přijel z práce a zaparkoval auto na zastřešeném parkovišti. Slyšel seshora podivné dupání.

S manželkou pak objevili poněkud bezradné zvíře, které marně přemýšlelo, jak se dostat dolů. „Pozorovali jsme ho minimálně deset minut, ale mohl tam být i déle,“ uvedla Sandeep.

Manželé přivolali policii, aby pomohla losovi dostat se dolů, avšak když muži zákona přijeli na místo, po losovi už nebylo ani památky. Podle Sandeep se mu povedlo dostat se dolů díky stromům, které rostou u jednoho z krajů střechy.

Ačkoliv je přítomnost losů u lidských obydlí v těchto částech Kanady běžným jevem, losa na střeše Sandeep ještě nikdy neviděla. Jak se povedlo zvířeti dostat se nahoru, zůstane zřejmě navždy záhadou.

Související témata:

Výběr článků

Načítám