Hlavní obsah

Mluvil ženě do řízení, tak ho vysadila 100 km od domova. Ztratil se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jeden mluví druhému do řízení, nezřídka ho tím rozčílí. A občas se stane, že řidič nechá takového člověka z auta vystoupit. Stejně se nedávno zachovala řidička vůči svému manželovi na silnici nedaleko Vysokého Mýta na Orlickoústecku. Problémového spolujezdce se sice zbavila, problémů však ne. Muž jí totiž po čase zavolal, že neví, kde je, a že umírá.

Foto: Ludmila Žlábková, Právo

Ilustrační foto

Článek

O kuriozním případu, k němuž došlo před pár dny, informovala v pátek pardubická krajská policie.

„Manželé se vraceli ze sváteční návštěvy. Manžel řidičky usoudil, že jeho žena neumí řídit auto, a proto jí údajně začal během jízdy poučovat a sahat do řízení. To ale neměl dělat, protože ženě došla trpělivost a svého drahého z vozidla vyhodila. Bylo jí zřejmě úplně jedno, že se právě nacházejí někde mezi Jaroslaví a Vysokým Mýtem, ač oni bydlí v Olomouci,“ uvedla policejní mluvčí Dita Holečková.

Manžel, který si za trest musel vystoupit o sto kilometrů dříve, ženě po několika hodinách zavolal.

„Ozval se s tím, že umírá a neví, kde je. Žena proto okamžitě o půl jedné ráno zkontaktovala policisty na lince 158 a začalo hledání manžela. Policisté rozjeli velkou pátrací akci od míst, kde měl muž z vozidla vystoupit,“ přiblížila Holečková.

Vše nakonec dopadlo šťastně, muž se totiž v ranních hodinách objevil doma.

Reklama

Výběr článků

Načítám