Hlavní obsah

Kočka se schovala do krabice, vylezla z ní o 1000 kilometrů dál

Novinky, nčs

Kočky milují krabice a rády se do nich schovávají, když si však jednu takovou mourovatá kočka Baloo z kanadské provincie Nové Skotsko vybrala, zřejmě netušila, že z ní vyleze o více než 1000 kilometrů dál. Ke své smůle si totiž vybrala krabici, kterou se její majitelka rozhodla poslat na druhou stranu země. Na kuriózní zásilku upozornil server Metro.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Celkem 17 hodin na cestě strávila Baloo uvězněna v poštovním autě. Černého pasažéra prozradila jeho potřeba. Když se řidič rozvážející zásilky divil, proč má v autě moč, objevil Baloo a zavolal do místního útulku pro zvířata.

Pobočka poštovní společnosti z Montrealu poté kontaktovala majitelku Jacqueline Lakeovou, jež po kočce stále pátrala. „Hledali jsme ji všude, obcházeli jsme sousedy, ale prostě zmizela,“ řekla Lakeová.

Kočka omylem cestovala přes tisíc kilometrů.

Když v telefonu slyšela, že její kočka je poblíž 1100 kilometrů vzdáleného Montrealu, nestačila se divit. „Posílali jsme čtyři krabice. Nenapadlo nás, že by Baloo mohla být uvnitř jedné z nich,“ doplnila majitelka, která se již se svým mazlíčkem úspěšně shledala, a než příště bude posílat balík, pravděpodobně jej před odesláním pořádně zkontroluje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám