Hlavní obsah

Policie dopadla zloděje podobného Rossovi z Přátel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britští policisté podle BBC pravděpodobně dopadli zloděje, který se stal nechtěně hvězdou internetu díky své výrazné podobě s americkým hercem Davidem Schwimmerem, známým ze seriálového hitu Přátelé.

Foto: Twitter David Schwimmer, Twitter Lancashire Police

Článek

Stalo se tak poté, co policie v hrabství Lancashire v říjnu zveřejnila na svém Facebooku snímek zloděje odnášejícího si z obchodu v přímořském městě Blackpool plechovky s pivem. Příspěvek sdílely tisíce lidí, kteří si všimli mužovy podoby s představitelem paleontologa Rosse Gellera.

Fotografie neunikla ani pozornosti Schwimmera samého, který pak na Twitteru v reakci zveřejnil parodické video, v němž si odnáší plechovky s pivem stejně jako zloděj z Blackpoolu. „Policisté, přísahám, že jsem to nebyl já. Jak vidíte, byl jsem v New Yorku,“ napsal a britské policii popřál mnoho štěstí při vyšetřování.

Parodické video Davida Schwimmera.

Skutečným zlodějem je podle policie patrně 36letý muž, zadržený na jihozápadě Londýna. Lancashireská policie zveřejnila poděkování veřejnosti a speciálně Davidu Schwimmerovi a nezapomněla vyjádřit své díky rovněž kolegům z Londýna.

„I´ll be there for you,“ odpověděla Londýnská policie refrénem legendární znělky seriálu Přátelé.

Reklama

Výběr článků

Načítám