Hlavní obsah

Takhle vypadá opravdový Garfield. Obézní kocour váží 15 kilo

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zrzavý kocour s obrovským apetitem a problémy s váhou. To je kocour Bronson z amerického Michiganu, který nápadně připomíná komiksovou legendu Garfielda od Jima Daviese. Bronson váží 15 kilogramů, hůř se pohybuje a klasický pelíšek pro kočky na něm vypadá spíše jako krunýř želvy. Jeho noví majitelé mu teď naplánovali pořádnou odtučňovací kůru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obézní kocour vypadá jako opravdový GarfieldVideo: Caters News, AP

 
Článek

Tříletý kocour Bronson se dostal do útulku místní pobočky ochranářské společnosti Humane Society poté, co jeho bývalý majitel zemřel. Nyní si ho adoptovali Mike Wilson a Megan Hannemanová z města Ann Arbor.

Jedním z požadavků útulku bylo, aby noví majitelé kocoura důsledně dbali na jeho dietu. Mike vede společnost na výrobu kočičího nábytku a hraček a on i jeho přítelkyně Megan mají s chovem koček bohaté zkušenosti.

Foto: Profimedia.cz

Kocour Bronson váží 15 kilogramů.

Podle sestaveného plánu by měl teď kocouří cvalík hubnout rychlostí zhruba půl kilogramu měsíčně a dostat se časem na váhu mezi 6 až 8 kilogramy. Kromě změny jídelníčku se Mike s Megan snaží, aby byl Bronson co nejaktivnější, což pochopitelně znamená spoustu času, který mu musí věnovat.

Noví majitelé také zřídili Bronsonovi instagramový účet, kde jeho aktivitu a postupné hubnutí sledují tisíce fanoušků. Jejich přáním je přispět k obecnému povědomí lidí o tom, jak se o kočky správně starat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám