Hlavní obsah

Mysleli si, že jim rajčata krade veverka. Byl to pošťák

Novinky, tcs

Rob Morin a Paula Habibová z kanadského Montrealu si každoročně přes léto věší před dům květináče s rajčaty a jahodami. Letos si však na úrodě příliš nepochutnali. Rajčata jim mizela v poměrně velkém počtu. Nejprve podezírali veverku, teprve když zkontrolovali záznam na bezpečnostní kameře, uvědomili si, že je všechno jinak.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Tenhle rok, jakmile rajčata dozrála, začala hned mizet,“ svěřil se CNN Rob Morin s tím, že podobný osud potkal i zralé jahody. Pár se okamžitě pustil do vyšetřování. První verze této velké rajčatové loupeže počítala s tím, že viníkem musí být hladové zvíře, pravděpodobně veverka.

„Jenže veverky po sobě většinou zanechají svinčík, a tady pod květináči nic nebylo,“ uvedl Rob. Proto se s Paulou rozhodli podívat, spíše jen ze zvědavosti, na záznam z bezpečnostních kamer. A nestačili se divit, kdo že jim to vlastně po celé týdny malou úrodu systematicky vyjídal. Byl to pošťák.

„Je to neslušné. Kdyby si vzal jen pár a řekl nám o tom, třeba že jsou dobré. Jenže on nic neřekl a navíc si jich vzal tolik, že nám sotva zbylo,“ zklamaně podotkla Paula Habibová.

Kanadská pošta na dotaz CNN ohledně rajčat neodpověděla, o incidentu ale údajně ví a manželský pár už kontaktovala. Rob s Paulou pochopitelně netrvají na postihu mlsného pošťáka. Rádi by prý jen omluvu. Pokud by byla ve formě jahodového koláče či rajského protlaku, vše by bylo odpuštěno.

Reklama

Výběr článků

Načítám