Hlavní obsah

Dva porody a jedna svatba. Rodící oddávající sezdala rodící nevěstu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dnešní době se páry oddávají leckde: na visutém laně, pod vodou nebo v kostýmu dinosaura. Svatba, kterou měli Brianna Doyleová a Case Walke nezapadne ani mezi těmi nejbizarnějšími. Pár se chtěl vzít v porodnici dřív, než se jim narodí dítě, a shodou náhod na svůj porod čekala ve vedlejší místnosti žena s povolením oddávat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rodící žena se vdala během porodu, oddala jí jiná rodičkaVideo: Caters News, AP

 
Článek

Těžko uvěřitelný příběh se odehrál 16. května krátce po poledni v New Yorské Presbyteriánské Weill-Cornellově nemocnici. V jednom z pokojů na lůžku ležela sedmatřicetiletá Sushma Dwivediová, matka dvou dětí měla zakrátko na svět přivést třetí.

Sushma už si nechala píchnout epidurál, když zaslechla zdravotní sestřičku bavit se o páru v sousední místnosti. Brianna Doyleová a Case Walko spolu chodili deset let, teď se jim mělo narodit dítě a pár se rozhodl vzít se dřív, než potomek přijde na svět.

Jenže Brianně už praskla voda a nemocniční kaplan nebyl nikde k nalezení. Sushma, která povolení k oddávání získala na internetu, se nabídla, že by pár mohla oddat. Protože už epidurál účinkoval, oddávající musela zůstat ležet v posteli a pár přišel za ní do pokoje.

Během velice rychlého obřadu si Brianna s Casem řekli ano za potlesku nemocničního personálu. „Nebyla to zrovna tradiční svatba, ale místnost byla plná lásky,“ svěřila se později Sushma. Zdravotní sestry dokázaly během chvilky vyzdobit pokoj a nevěstě opatřit improvizovaný závoj.

Rodiny zůstaly v kontaktu

O dvě hodiny později porodila čerstvě vdaná Brianna zdravou holčičku Riley. Sushmě se narodil syn Nayan za další dvě hodiny. Se svým manželem Vivekem Jindalem si pak s novomanžely vyměnili kontakty a vtipkovali o tom, že by spolu jejich děti mohly v budoucnu chodit.

„Celý ten zážitek byl naprosto surreálný. Jsem velice šťastná, že jsem toho mohla být součástí,“ uvedla Sushma s tím, že jsou s Briannou neustále v kontaktu zejména proto, aby si předávaly maminkovské tipy a rady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám