Hlavní obsah

Nejkrásnější Češkou se stala Lea Šteflíčková z Ústí nad Labem

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Korunka pro nejkrásnější dívku tuzemska putuje letos do Ústí nad Labem. Vítězkou České Miss se na slavnostním galavečeru v Ostravě, který vysílala v přímém přenosu Televize Seznam, stala 20letá Lea Šteflíčková.

Vítězky České Miss 2018Video: Novinky

 
Článek

Šteflíčková si neodnesla pouze vítěznou korunku vyrobenou ze skla, stala se také tváří světové kosmetické značky Juliette Armand. Nejkrásnější dívka Česka soutěžila pod číslem sedm.

„Holky byly letos opravdu krásné. Vítězství jsem vůbec nečekala,“ řekla pro Novinky.cz vítězná kráska Šteflíčková.

Foto: Aleš Honus, Právo

Vítězka České Miss Lea Šteflíčková

Foto: Česká Miss

Lea Šteflíčková (číslo 7)

Druhé místo získala dívka číslo čtyři Jana Šišková. Tato usměvavá 23letá kráska přicestovala do Ostravy ze Zubří. Na třetí příčce se pak umístila blondýnka z Prahy Tereza Křivánková, které je rovněž 23 let a která nosila během večera číslo pět.

Foto: Aleš Honus, Právo

Všechny tři oceněné finalistky vedle sebe

Záznam: Zákulisí soutěže Česká Miss 2018Video: Seznam TV

Večerem provázel bavič a moderátor Martin Dejdar, který nejednou rozesmál celé publikum. „Byl bych moc rád, kdyby mě také někdo pozval na jachtu k moři,“ komentoval soustředění finalistek v zahraničí Dejdar.

Dívky hodnotila odborná porota, ve které usedla například i Michaela Habáňová ze Zlína, která se stala vítězkou v loňském ročníku.

Nejprve se dívky představily v národních kostýmech. Dejdar se dívky číslo jedna Amálie Sloupenské zeptal, jak se jí líbí změna barvy vlasů. „Růžovou jsem měla již dříve, sedí mi,“ přiznala Sloupenská.

Foto: Michaela Feuereislová

Národní kostýmy

Foto: Česká Miss

Amálie Sloupenská (číslo 1)

Velký potlesk si při předvádění národních kostýmů vysloužila dívka s číslem tři Nikola Bechyňová. Patrně i díky tomu, že její šaty odhalovaly prakticky celé nohy. Za nejhezčí národní kostým byla nicméně oceněna dívka číslo devět Nikola Hemzalová, jejíž šaty byly inspirované českou trikolórou.

Foto: Michaela Feuereislová

Česká Miss 2018

Foto: Česká Miss

Nikola Hemzalová (číslo 9)

Během večera vystoupil například i zpěvák Adam Mišík, který zazpíval svou novou píseň V tobě. Nechtěl však prozradit, která dívka je podle něj nejhezčí. „Nebylo by to fér,“ zdůvodnil Mišík.

Nechyběla disciplína, na kterou se pravděpodobně těšilo celé pánské osazenstvo v sále i před televizními obrazovkami – promenáda v plavkách.

Foto: Michaela Feuereislová

Promenáda v plavkách

Foto: Česká Miss

Finalistky České Miss v plavkách

Dále byla vyhlášena Miss survival 2018. Ta vzešla z kurzu přežití, který dívky absolvovaly ještě před slavnostním galavečerem. Nejlépe tuto disciplínu zvládla dívka s číslem čtyři Jana Šišková. „Nejtěžší pro mě bylo vzdát se během kurzu jídla, protože ráda jím,“ prozradila Šišková po vyhlášení.

Během slavnostního galavečera se dívky představily také ve večerních róbách.

Foto: Michaela Feuereislová

Promenáda ve večerních róbách

Souboj deseti dívek

O přízeň diváků i odborné poroty soutěžilo deset finalistek. Jmenovitě Amálie Sloupenská, Aneta Mitušinová, Nikola Bechyňová, Jana Šišková, Tereza Křivánková, Tereza Havlová, Lea Šteflíčková, Mariana Bečková, Nikola Hemzalová a Lucie Korubová.

Není to poprvé, co byla královna krásy zvolena v Ostravě. Zatímco loni se soutěž vrátila po deseti letech do Brna, do Ostravy se letos vrátila po dvou dekádách. Naposledy zde byla korunována Kateřina Stočesová v roce 1998, ještě o devět let dříve také první novodobá Miss Ivana Christová.

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Amálie Sloupenská

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Aneta Mitušinová

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Nikola Bechyňová

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Jana Šišková

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Tereza Křivánková

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Tereza Havlová

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Lea Šteflíčková

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Mariana Bečková

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Nikola Hemzalová

Foto: Miss Events/Jan Tůma

Lucie Korubová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám