Hlavní obsah

Manželství zadlužené tenisové hvězdy Borise Beckera krachuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželství bývalé tenisové hvězdy Borise Beckera krachuje. S manželkou Lilly oznámili odluku, napsal server týdeníku Focus. Rozchod je podle jejich vyjádření „po vzájemné dohodě a přátelský“, napsal deník Bild. Becker se již léta topí v obřích dluzích.

Foto: Profimedia.cz

Boris Becker se svou Lilly

Článek

„Rozhodnutí pana a paní Beckerových není po 13 letech vztahu a 9 letech manželství  jednoduché,“ tvrdí advokát  Christian-Oliver Moser. Nejdůležitější pro oba dva je podle advokáta „blaho jejich společného syna“.

Becker poznal bývalou nizozemskou modelku Sharlely Lilly Kerssenbergovou v roce 2005, ale jejich vztah dlouho nevydržel a rozešli se. Tenista se potom zasnoubil s návrhářkou šperků Sandy Meyerovou-Wöldenovou, ale nakonec ji opustil a vrátil se k Lilly.

Nejmladší vítěz Wimbledonu, jenž si během aktivní hráčské kariéry vydělal 150 miliónů eur (3,88 miliardy korun), vězí po krk v dluzích. Jeho první rozvod s manželkou Barbarou patřil k nejdražším, hodně peněz spolykalo zaopatření manželských i nemanželských potomků. K tomu se přidala šňůra podnikatelských a investičních nezdarů a hlavně nákladný život – v posledních letech zřejmě už takříkajíc jen „na sekyru“. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám