Hlavní obsah

Muž ukradl na benzínce auto i s jedenáctiletou dívkou

Bezpečnostní kamera na jedné z benzínových pump ve městě Aurora v americkém státě Illinois zachytila minulý pátek krádež automobilu, v němž se nacházela jedenáctiletá dívka. Zatímco její otec skočil duchapřítomně na kapotu zlodějova komplice a snažil se ho zastavit, dívka vyskočila za jízdy ven. Oba vyvázli bez zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj ukradl na benzínce auto, za jízdy z něj vyskočila dívkaVideo: AP

 
Článek

Zloděj podle tamní policie vystoupil z modrého automobilu Dodge Charger a naskočil do vozu Jeep Cherokee, jehož řidič se připravoval na čerpání pohonných hmot.

Uvnitř se však nacházela jeho jedenáctiletá dcera, která krátce poté, co zloděj šlápl na plyn, otevřela dveře a vyskočila ven.

Na záběrech je vidět, jak se majitel ukradeného auta snaží zastavit alespoň zlodějova komplice tím, že skáče na kapotu jeho auta. Z ní však podle všeho nakonec seskočil a přiběhl za svou vystrašenou dcerou. Oba vyvázli bez zranění.

Policisté krátce poté ukradené auto zahlédli na jedné z dálnic a řidiče začali pronásledovat. Honička nakonec skončila havárií a zloděj, který byl identifikován jako dvacetiletý Tyrelle L. Pulley z Chicaga, byl zadržen. Jeho komplice policisté prozatím nevystopovali.

Reklama

Výběr článků

Načítám