Hlavní obsah

Málo pracujeme, zfackujte nás, žádali manažerku zaměstnanci realitky

Jen těžko uvěřitelné záběry, na nichž manažerka fackuje své podřízené, byly pořízeny během dubna v jedné z realitních agentur ve městě I-čchang v čínské provincii Chu-pej. Podle deníku Daily Mail se jednalo o trest za špatný přístup k práci, který si vymysleli sami zaměstnanci.

Foto: Profimedia.cz

Manažerka zfackovala své podřízené.

Článek

Podle dostupných informací bylo šest realitních agentů kritizováno za laxní přístup k práci a mělo přijít s vhodným řešením. Muži podle zpravodajského webu Huanqiu, který vyzpovídal jednoho z tamních zaměstnanců, manažerku požádali, aby je zfackovala.

Manažerka známá pouze pod jménem Čang prý s tímto trestem nejprve nesouhlasila, šestice realitních agentů ji ale opakovaně prosila, aby tak učinila.

Na záběrech, které pocházejí z dubnového mítinku, je vidět, jak zaměstnanci stojí v řadě a jejich nadřízená jednomu po druhém uštědřuje facky do tváře. Jednomu z nich dokonce strhla z obličeje dioptrické brýle.

Video vyvolalo na čínských sociálních sítích, kde během několika dní zaznamenalo milióny zhlédnutí, obrovské pobouření. Mluvčí realitní agentury odmítl věc komentovat. Manažerka však podle Daily Mailu ze své funkce odstoupila.

Reklama

Výběr článků

Načítám