Hlavní obsah

Obličej jako hamburger, ruce jako hranolky. Žena ze sebe dělá jídlo

Dvaatřicetiletá Chit Choiová z kanadského Vancouveru je profesionální vizážistkou, jež na svém těle vytváří úžasná umělecká díla připomínající skutečné pokrmy z rychlých občerstvení. Její díla jsou jedinečná, a tak není divu, že sklízí úspěch.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Umělkyně se mění v jídloVideo: Caters News, AP

 
Článek

Choiová se vzdala kariéry učitelky na mateřské škole a rozhodla se, že bude raději vizážistkou. Zatím se zdá, že to bylo dobré rozhodnutí, neboť její nejnovější díla s tematikou rychlého občerstvení sklízí úspěch.

Obličej si například přemalovala tak, že jednou připomínal hamburger a podruhé pizzu. Její ruce zase vypadaly přesně jako hranolky z McDonald’s.

„Jednoho dne jsem navštívila McDonald’s a řekla jsem si, že by bylo skvělé vytvořit sérii s tematikou rychlého občerstvení. Miluju jídlo a také líčidla, takže jsem si pomyslela, že bych to mohla zkombinovat,“ svěřila se agentuře AP.

„Nejraději mám malbu hamburgeru. Když jsem ji tvořila, musela jsem se sama sobě neskutečně smát. Dokonce jsem ze srandy s hamburgerem na tváři vzbudila svého manžela – bylo to komické,“ řekla.

Ráda šokuje a provokuje

Kanaďanka se dostala do širšího povědomí v roce 2013, kdy oslnila svým vzhledem během oslav Halloweenu. Ta nejnáročnější díla jí prý zaberou i pět hodin.

„Každý den slýchám pozitivní reakce. Lidé mi říkají, že má práce je neuvěřitelná a ohromující. Ráda vytvářím věci, které lidi určitým způsobem šokují či provokují,“ přiznala.

„Momentálně chci udělat nějaký dezert a poté sérii inspirovanou různými kuchyněmi. Těším se, až přijdu s jedinečnými, zábavnými a šokujícími myšlenkami, se kterými se lidé ještě nikdy nesetkali,“ uzavřela.

Reklama

Výběr článků

Načítám