Hlavní obsah

Egypťanka podala dva týdny po svatbě žádost o rozvod. Muž prý stále jen uklízí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmadvacetiletá žena z Egypta se chce nechat rozvést se svým jednatřicetiletým manželem teprve dva týdny po svatbě. Muž prý totiž tráví veškerý čas doma a neustále uklízí. Svého manžela nazvala hospodyňkou, která si nenechá s ničím pomoct, napsal server Odditycentral.com.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž známý pouze pod jménem Mohammad S. řídí úspěšný obchod s oblečením, na veškerou práci si však najal zaměstnance, a tak tráví veškerý čas doma. Jeho ženu Samar M. ale tato skutečnost příliš netěší, protože muž prý od rána do večera jenom uklízí a vykonává různé domácí práce.

Žena tvrdí, že se její manžel chová jako hospodyňka, a život s ním už nemůže nadále vystát. Neustále prý něco čistí a přeskupuje nábytek. Navíc si s ničím nenechá pomoct. S manželem si to už několikrát snažila vyříkat, on jí však vždycky odpověděl, že jestli chce bydlet v jejich domě, musí dodržovat jeho pravidla.

„Jsme manželé pouhé dva týdny, znám a miluju ho už ale více než dva roky. Bohužel jsem však zjistila, že s ním nadále nedokážu žít,“ svěřila se egyptskému serveru Masrawy.

„Můj manžel je hospodyňka, v domě mi nedovolí na nic sáhnout. O vaření, uklízení a veškeré domácí práce se stará výhradně on. Sám dokonce pere, žehlí, zametá a aranžuje potraviny v ledničce,“ řekla Samar.

Když bydlel s rodiči, nikdy neuklízel

„Řídí úplně všechno, já doma nemám absolutně žádné slovo. Ačkoliv provozuje vlastní byznys, na veškerou práci si najal lidi, aby mohl zůstat doma. Já tak jenom sedím a dívám se na něj,“ vysvětlila žena své rozhodnutí k podání žádosti o rozvod.

Samar se o manželově počínání zmínila i tchyni, ta však neskrývala překvapení. Když prý Mohammad bydlel doma s rodiči, nikdy domácí práce nevykonával.

Žena podala žádost o rozvod v Káhiře s tím, že jí manžel neposkytl absolutně žádnou svobodu při provádění domácích záležitostí. Uvedla, že se cítí jako host v hotelu. Záležitost tak bude muset rozhodnout soud.

Reklama

Výběr článků

Načítám