Hlavní obsah

Novorozeně přivedl na svět král zločinců, doktor byl při porodu převlečený za Jokera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednomu páru z amerického Nashvillu se minulé úterý narodila holčička. Na tom by nebylo nic nevšedního, kdyby porod neměl ve své režii lékař v převleku známé fiktivní postavy z filmu Temný rytíř – Jokera. Nevídaný porod proběhl podle agentury Reuters bez komplikací.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Novorozeně přivedl na svět lékař v převleku Jokera.Video: Reuters

 
Článek

Když doktor Paul Locus 31. října, kdy se v mnoha zemích slaví svátek Halloween, přišel navštívit do nemocnice Brittany a Justina Selphovy v převleku postavy ze světoznámého filmu režiséra Christophera Nolana, nastávající rodiče neskrývali údiv.

Locus uvedl, že původně plánoval odskočit si domů, dát koledníkům cukrovinky a následně se převléct a vrátit se do nemocnice.

Selphová měla podle prognóz rodit až za pět dní, nakonec však ke šťastné události došlo přesně na Halloween. Manželům se převlek zalíbil natolik, že si přáli, aby si ho lékař nechal i během porodu.

Malá Oaklyn Saige Selphová spatřila světlo světa zhruba o půl deváté večer. Celá rodina pak od „doktora Jokera“ dostala podepsané blahopřání.

Reklama

Výběr článků

Načítám