Hlavní obsah

Deratizátorův dům zamořily stovky pavouků

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemáte-li rádi pavouky, nebo se jich dokonce bojíte, video si raději nepouštějte. Obydlí britského deratizátora Granta Wooda zamořili pavouci jednoho z největších evropských druhů segestra florentská. Ve svém domě v Bracknellu má momentálně nejméně čtyři stovky osminohých stvoření. Woodovi však pavouci nevadí a nebojí se jich ani jeho děti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Segestry florentské zamořily deratizátorův důmVideo: AP

 
Článek

Muž z Bracknellu v hrabství Northamptonshire si poprvé pavouků všiml někdy před rokem. To jich bylo asi sto, od té doby se jejich počet rozrostl téměř čtyřnásobně. „Osobně mě neděsí, pavouky mám rád. Před dvěma týdny mi jeden z nich skočil na hlavu,” svěřil se Wood Caters TV.

Segestry florentské nejsou agresivní, jejich kousnutí ale rozhodně není příjemné. „Je to o něco bolestivější než vosí štípnutí,“ řekl Wood. Kousanec může bolet i několik hodin.

Snaží se být co nejvíce nenápadné a obvykle jsou rozlezlé po Woodově zahradě, s přicházející zimou však raději vyhledají skuliny vyhřívaného domu. „Pavouci jsou jedni z nejlepších přírodních deratizátorů, a to je možná důvod, proč se slezli ke mně,“ řekl se smíchem Wood.

Nejdůležitější pro něj je, že z pavouků nemají strach jeho dva synové, dvanáctiletý Alfie a tříletý Finley.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám