Hlavní obsah

Řidičovi trvalo hodinu, než zničil své zbrusu nové Ferrari za šest miliónů

Novinky, tcs

Šťastný majitel si ve čtvrteční odpoledne vyzvedl svůj vůz Ferrari 430 Scuderia a vyrazil na dálnici M1 v britském hrabství Yorkshire otestovat rychlou jízdu ve svém novém miláčkovi. Nezvládl však řízení a ve vysoké rychlosti vylétl z vozovky. Auto skončilo zcela zdemolované, řidič naštěstí vyvázl jen s pohmožděninami a odřeninami.

Foto: South Yorkshire Police

Ze svého nového luxusního vozu se řidič radoval pouze hodinu.

Článek

O nehodě, která se stala blízko sjezdu na Barnsley informovala na svém Twitteru yorkshirská policie. Řidič podle nich nepřizpůsobil svou jízdu povrchu vozovky, která byla velice mokrá.

Vůz nakonec skončil v poli zhruba padesát metrů od vozovky a vzňal se. Auto v ceně 200 tisíc liber (necelých šest miliónů korun) shořelo během pár okamžiků.

Zatímco se hasiči snažili uhasit doutnající zbytky luxusního vozu, policisté zpovídali potlučeného řidiče, který se z auta stihl dostat včas. Na otázku, co to bylo za auto, prý jen nešťastně hlesl: „Ferrari. Vyzvedl jsem si ho před hodinou.“

Přesto řidič i ostatní účastníci provozu mohou hovořit o štěstí, že nedošlo k újmě větší než na majetku. „Nepodceňujte stav vozovky,“ prosí na závěr svého příspěvku Yorkshirská policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám