Hlavní obsah

Brazilec se živí jako mořská panna

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rio de Janeiro

Třiadvacetiletý Davi Moreira z Brazílie má velmi nevšední povolání. Je oficiálně prvním mužem v zemi, který se živí jako mořská panna. Jak se nechal slyšet, navlékací rybí ocas je podstatnou částí jeho osobnosti. Ne každý však jeho pocity chápe, a tak kvůli své bizarní zálibě přišel o všechny přátele.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Davi Moreira od mala toužil stát se mořskou pannouVideo: Caters News, AP

 
Článek

Mladík bydlí 20 minut od slavné pláže Ipanema v Rio de Janeiru. Peníze si vydělává tím, že vystupuje na večírcích jako mořská panna, což bylo jeho snem od dětství, uvedla agentura Caters News.

„Když jsem byl mladší, cítil jsem, že jsem jiný. Při plavání jsem nacházel klid a štěstí,“ říká Moreira, kterého naučil plavat a milovat moře jeho otec, amatérský rybář. „Kdykoliv jsem byl ve vodě, měl jsem pocit, že bych měl mít ocas. Ale bylo těžké podělit se o své sny s rodiči. Až teď začali chápat, že rybí ocas pro mě není jen chvilkovým módním výstřelkem, ale je to nedílná součást mé podstaty.“

Zamiloval se do Ariel

Vše začalo v okamžiku, kdy Moreira viděl kreslený film Malá mořská víla a okamžitě se zamiloval do hlavní hrdinky Ariel. V roce 2015 si ji dokonce nechal vytetovat na paži. Od té chvíle zasvětil život tomu, stát se mořskou pannou.

„Ztratil jsem kvůli tomu přátele. Lidé mi říkali, že to je zvláštní a dětinské, chtít plavat s rybím ocasem. Ale co třeba surfaři? Oni také milují moře, tak proč bych já nemohl vyjádřit svou vášeň způsobem, který nejlépe sedí mé osobnosti?“

Jeho popularita v Brazílii je ale na vzestupu. Na sociálních sítích už má téměř dva milióny fanoušků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám