Hlavní obsah

Mladík utratil statisíce, aby vypadal jako elf

Touhu vypadat jako elf z fantasy světů dotáhl do extrému jeden mladík z Argentiny. Kvůli svému snu podstoupil několik plastických operací, za něž zaplatil nemalé peníze, a ve své transformaci rozhodně není u konce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík utratil přes 850 tisíc korun, aby vypadal jako elfVideo: Caters News, AP

 
Článek

Pětadvacetiletý Luis Padron z Buenos Aires se začal věnovat fantasy literatuře a filmům jako dítě. Mezi elfy, anděly a dalšími bytostmi našel útočiště před reálným světem, ve kterém ho ostatní děti šikanovaly.

Odlišný styl oblékání se mu vyplatil v pozdějších letech. Ke konci střední školy se podle svých slov díky své výjimečnosti naopak pro ostatní vrstevníky stal zajímavým. To ho motivovalo k tomu, aby se pokusil plně změnit v elfa.

Bolest nevadí

Ve dvaceti podstoupil první plastickou operaci a poté následovaly další. Dnes má za sebou třeba plastiku nosu, různé aplikace botoxu nebo třeba změnu barvy očí, což není zákrok, který by lékaři zrovna schvalovali. Nevadí mu ani bolest či nepříjemné vedlejší účinky operací.

„Neřeším, jak moc to bolí, protože jsem díky tomu o krůček blíž mému snu,“ citovala ho agentura Caters News.

Za operace už utratil v přepočtu přes 850 tisíc korun a další desetitisíce měsíčně vynaloží na úpravu svého zevnějšku, to znamená make-up, barvení vlasů nebo třeba silný opalovací krém, aby si udržel světlou barvu kůže.

Dnes mu jeho neobvyklý vzhled přináší práci jako modelovi, kromě toho ještě vystupuje na různých akcích s fantasy tematikou. Navíc se připravuje televizní pořad, v němž by měli vystupovat lidé, kteří stejně jako Padron podstoupili řadu plastických operací, aby změnili svůj vzhled.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám