Hlavní obsah

Na vánočním stromku brazilské rodiny se objevila nečekaná ozdoba

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Carlos

Svědkem malého, o to však milejšího vánočního zázraku se stala brazilská rodina z města Sao Carlos. Jejich ozdobený stromek totiž přilákal samici ptáka, která si v jeho větvích udělala hnízdo a nakladla tam dvě vejce. Z nich se před nedávnem vyklubala ptáčata, která teď doplňují vánoční dekoraci na stromě, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na vánočním stromku brazilské rodiny se vyklubala ptáčataVideo: Reuters

 
Článek

Majitelka domu Re Braga letos stromek nazdobila ozdobami s ptačí tematikou. Ani ve snu by ji ale nenapadlo, že by se na něm mohli uhnízdit skuteční opeřenci. Rodina však nechává otevřená okna i dveře dokořán, a tak měla samička ke stromku volný přístup.

„Bylo to překvapení, nic takového jsem nečekala. Bylo mi potěšením být s ní – já jsem zdobila stromek a ona stavěla hnízdo,“ popsala Braga. Z nakladených vajíček se nakonec vylíhla dvě ptáčata, která nyní poskakují mezi nazdobenými větvemi.

Zda vydrží ptačí rodinka na stromě až do Štědrého dne, není jisté. Podle paní domu jsou už ptáčata totiž připravena vyletět z hnízda.

Reklama

Výběr článků

Načítám