Hlavní obsah

Desetiletý Arab předvádí kousky, ze kterých tuhne krev v žilách

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rijád

To, co dokáže Khaled Allukman ze Saúdské Arábie, nedokáže naprostá většina populace. A to je mu přitom teprve deset let. Nadaný chlapec předvádí fakírské kousky, při kterých tuhne krev v žilách. A nyní věří, že se mu díky tomu povede vyhrát soutěž Arabové mají talent, jejíž nová série startuje v neděli, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Desetiletý chlapec dovede to, co jen málokdoVideo: Reuters

 
Článek

Mezi Khaledova čísla patří mimo jiné chůze po rozžhaveném uhlí, skákání bosýma nohama na střepech nebo si na holé břicho nechá z výšky pouštět ostré nože. Se svým otcem, který je rovněž jeho trenérem, přicestoval z Rijádu do libanonského Bejrútu, odkud se soutěž vysílá.

„Můj syn se to nenaučil a nedosáhl této úrovně za noc. Velmi tvrdě pracoval a já jsem velmi tvrdě pracoval na něm. Mám čtrnáctiletou praxi a její výsledky nyní uvidíte na něm,“ popsal Maher Allukman.

Chlapec, kterého sponzoruje saúdská zdravotnická společnost, věří, že na soutěži zazáří. O tom rozhodnou nejen diváci, ale i čtveřice porotců ze zemí Středního východu. „Hodně jsem trénoval, vložil jsem do toho mnoho úsilí a teď jdu za tebou, Ahmede Helmy,“ vzkázal Khaled egyptskému herci, který bude jedním z členů poroty.

Pokud se školákovi opravdu povede dosáhnout svého cíle a vyhrát, čeká na něj štědrá odměna. Loňský vítěz si odnesl v přepočtu 3,4 miliónu korun a získal nový automobil Chrysler 300. Než by však Khaled mohl usednout za jeho volant, musel by si ještě pár let počkat.

Reklama

Výběr článků

Načítám