Hlavní obsah

Vlasy šedesátileté ženy měří 340 centimetrů

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud znervózníte vždy, když vám vlasy poporostou o 10 centimetrů a váš kadeřník vám řekne, že už byste s tím vážně měli něco dělat, tak se můžete zase trochu uklidnit. Šedesátiletá Ni Lin-mejová z města Šan-si si totiž své vlasy nenechala zkrátit celých 18 let. Podle deníku Daily Mail její hříva aktuálně měří 3,4 metru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Číňanka má vlasy dlouhé přes tři metryVideo: AP

 
Článek

Ač se to zdá trochu podivné, tak žena tvrdí, že jen během roku 2016 jí vlasy povyrostly o 48 centimetrů. Pokud by to byla skutečně pravda, tak by ženy z celého světa zajímala odpověď asi na jedinou otázku - jaké podpůrné prostředky pro růst vlasů bere? Její vlasy totiž i přes enormní délku oplývají leskem, jsou pevné a světe div se, konečky se jí netřepí.

Číňanka alespoň trochu osvětlila, co stojí za jejich dobrým stavem. Připouští, že vlasy při této délce potřebují skutečně důkladnou péči. Denně prý stráví dvě hodiny jen jejich mytím a sušením.

A vzhledem k tomu, že někdy je složitá manipulace i s vlasy, které mají 30 centimetrů, není překvapivé, že i 60letá Číňanka často přemýšlela, že se nechá ostříhat. V roce 2013 tomu prý byla již opravdu blízko. Stalo se jí totiž, že se jí vlasy málem zamotaly ve výtahu.

Navzdory její snaze se však zatím stále ani neblíží rekordmance Sie Čchiou-pchingové, která byla v roce 2004 zapsaná do Guinnessovy knihy rekordů s délkou vlasů 5,6 metru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám