Hlavní obsah

Ve Sportce padla druhá největší výhra v historii

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu padla ve Sportce největší výhra v letošním roce a celkově druhá největší výhra v historii této hry. Sázející z Ústecka si díky výhře v Superjackpotu odnese přes 201 miliónů korun.

Foto: Sazka a.s.

Ilustrační foto

Článek

Výherce vsadil za 220 Kč plnou sázenku Sportky s vlastními čísly, to znamená 10 sloupců a doplňkovou hru Šance. Přesná výše výhry je 201 252 720 Kč.

„Výherce má nyní 35 dní na to, aby se o svoji výhru přihlásil. Sazka mu ji potom celou pošle na účet, který si výherce určí. S jistotou mohu říci, že výherce si tuto rekordní výhru užije ještě před Vánoci,“ uvedl tiskový mluvčí Sazky Václav Friedmann.

Středeční slosování udělalo milionáře i z dalšího sázejícího. Výherce ze Žďárska si odnese 7,7 miliónu – vsadil si přitom za pouhých 40 korun.

Vysoká výhra padla přesně týden před tím, než Sazka oslaví 60 let od svého vzniku. Letos firma eviduje 85 milionářů, kterým vyplatila skoro 700 miliónů korun.

Vůbec nejvyšší výhra v historii Sportky padla v listopadu roku 2013. Manželé z Chrudimska tehdy získali 400 miliónů korun.

Anketa

Vyhráli jste někdy v loterii?
Ano
28,7 %
Ne
71,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4816 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám