Hlavní obsah

V jednom týdnu přežil nehodu letadla a vyhrál jackpot v loterii

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravděpodobnost, že budete účastníky letecké nehody je přibližně jedna ku 1,2 miliónu. Zkrátka byste museli letět 1,2miliónkrát, abyste statisticky měli být účastníky jedné z nich. Pravděpodobnost výhry jackpotu v některé z loterií se liší. Jistě však můžeme říci, že pokud během jednoho týdnu přežijete nehodu letadla a ještě k tomu vyhrajete jackpot v loterii, tak jste si vybrali štěstí na několik životů dopředu.

Foto: Profimedia.cz

Ind žijící v Dubaji Mohammad Basheer Abdul Khadar, se může považovat za šťastlivce.

Článek

Dvaašedesátiletý indický občan Mohammad Basheer Abdul Khadar byl minulou středu jedním z 300 pasažérů, kteří byli na palubě letadla letu aerolinek Emirates EK521, který měl nehodu po přistání v Dubaji. Abdul Kadar přežil nehodu, ve které se zranilo 13 osob a zemřel jeden hasič, bez újmy na zdraví. [celá zpráva]

O pouhých šest dní později Abdul Khadar vyrážel se svou rodinou na dovolenou do Indie. Před odletem si v dubajském duty free zakoupil los loterie Millennium Millionaire. A vyhrál hlavní cenu - jackpot v podobě jednoho miliónu amerických dolarů, což je v přepočtu něco málo přes 24 miliónů korun.

Návrat do Indie

Muž krátce po výhře uvedl, že přežití nehody byl bez nejmenších pochyb ten z cennějších darů od Boha. Přiznal ale, že výhra v loterii byla velmi příjemným bonusem.

„Vnímám to tak, že mi Bůh dopřál druhý život, když jsem tu nehodu přežil. Stejně tak mě požehnal těmito penězi, abych na to mohl navázat a vykonávat dobré věci,” řekl Khadar pro Gulf News.

Plánuje prý dát v prosinci výpověď ze své práce v dubajské prodejně automobilů a vrátit se do své domovské Indie, aby tam pomáhal potřebným dětem.

Reklama

Výběr článků

Načítám