Hlavní obsah

Zazpíval píseň pro mrtvého kamaráda a rozplakal i otrlého porotce

Novinky, vps

I porotce Simon Cowell, který si za léta působení v talentových soutěžích vysloužil pověst nekompromisního soudce, má city. Ukázalo se to během konkurzů soutěže X-Factor, kde ho rozplakala píseň zpívaná jedním z účastníků.

Píseň Jealous v podání Joshe Danielse dojala i Simona Cowella Video: The X Factor UK

 
Článek

Cowella dojala píseň Jealous anglického hudebníka Labrinth. Jedná se o baladu o jednom z hudebníkových rodičů, který opustil rodinu, když byly Labrinthovi čtyři roky.

Na konkurzu v Manchesteru ji předvedl 21letý Josh Daniel, jenž vysvětlil, že text písně má v jeho podání trochu jiný význam. Zpíval ji totiž jako poctu svému nejlepšímu kamarádovi, který zemřel před dvěma lety.

To obměkčilo i Cowella, který musel zamáčknout nějakou tu slzu a viditelně byl myšlenkami někde úplně jinde. Po odvysílání tohoto dílu pořadu vyšlo najevo, proč se tak stalo. Konkurz se totiž konal v červenci krátce poté, co Cowellovi zemřela jeho matka.

Plánovaná vystoupení sice byla odložena, 55letý Brit se však už po pár dnech vrátil zpět k práci s tím, že to zvládne. Srdceryvná píseň ale svědčí o opaku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám