Hlavní obsah

Usedlí taťkové ve svetrech přivedli sál do varu

Novinky, zkr
Velká Británie

Ve Velké Británii momentálně probíhá talentová soutěž Britain´s Got Talent. Přesto, že je teprve na začátku, už má své favority. Mezi ně patří i pětičlenná taneční skupina Old Men Grooving. Na první pohled partička postarších tatínků v usedlém oblečení to totiž na pódiu pořádně rozbalila, uvedl server listu The Mirror.

Pětice postarších tancujících tatínků všem vytřela zrak

 
Článek

Když ve čtvrtém díle soutěže předstoupila před diváky i porotu skupinka pěti mužů ve věku 40 až 60 let, v kalhotách s puky a v pletených svetrech, přijetí bylo celkem vlažné. A moc tomu nedodala ani skladba od Franka Sinatry I Won´t Dance, která na úvod vystoupení začala hrát.

Po pár tónech se však hudební doprovod změnil o 180 stupňů, čímž vystoupení nabralo neuvěřitelný spád. Taneční skupina to na jevišti rozbalila na plno na písně Sex Machine nebo Jump On It, nechyběly prvky break dance či street dance a po usedlých pánech jako by se zem slehla.

Za svůj výkon sklidila skupina potlesk ve stoje od všech čtyř porotců i publika a jednoznačně postoupila do dalšího kola.

Obtloustlý kravaťák šokoval robotickým tancem

Podobně zazářil v roce 2012 ve stejné soutěži, ale v Belgii, 48letý finanční konzultant Gerrit Wellens.

Podsaditý finančník v obleku překvapil v talentové soutěži robotickým tancemVideo: vtm

Od zavalitého kravaťáka v obleku nečekal nikdo nic převratného. Když však své mohutné tělo rozpohyboval robotickým tancem na skladbu Sunny od kapely Boney M, všichni názor rychle změnili.

Reklama

Výběr článků

Načítám