Hlavní obsah

Modelka se městem procházela polonahá, chybějících kalhot si všiml málokdo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Studenti z belgické univerzity vymysleli sociální experiment, ve kterém si posvítili na pozornost obyvatel New Yorku. Vybrali atraktivní modelku, která byla od pasu dolů nahá a měla na sobě pouze kalhotky. Odborníci z Body Art jí na nohy namalovali realisticky vypadající džíny. Dívka tak vyrazila do terénu a šla testovat, jak budou lidé reagovat.

BEZ KOMENTÁŘE: Atraktivní modelka se prochází polonahá New Yorkem, je totiž bez kalhot

 
Článek

Modelka Leah Jung vyrazila pouze v kalhotkách a s malůvkami vypadajícími jako reálné džíny, do ulic manhattanské čtvrti Midtown.

Dívka se nepohybovala pouze na ulici, ale vyrazila také do metra, do obchodního centra či do McDonaldu na oběd. Celou dobu byla od pasu dolů nahá. Většina lidí okolo ní prošla bez povšimnutí.

V jednom z obchodů se dokonce dotázala na své namalované džíny, zda je možné sehnat ještě jedny stejné. Prodavač se na ni podíval a poslal ji o patro níže ke kolegům. Přece jen ale neobalamutila úplně všechny. Ve chvíli, kdy se zastavila u bankomatu, aby si vybrala hotovost, k ní přiběhl nadšený mladík a okamžitě si pořídil snímek jejího pomalovaného pozadí.

Myšlenku sociálního experimentu vymysleli dva studenti, kteří studují obor PR na jedné z belgických univerzit. Tento nápad byl zároveň jejich závěrečnou zkouškou, která pravděpodobně splnila stanovené zadání. Měli vytvořit něco, co vygeneruje spoustu ohlasů a publicity.

Reklama

Výběr článků

Načítám