Hlavní obsah

Tříletá Filipínka procitla před svým pohřbem

– Manila

Lékaři ji prohlásili za mrtvou a tělo tříleté holčičky už leželo v rakvi v kostele ve městě Aurora na jihu Filipín. Pak se však dívenka nečekaně probrala. I když stále zůstává v kómatu, pohřeb se odkládá.

BEZ KOMENTÁŘE: Tříletá Filipínka se probrala chvíli před svým pohřbem

 
Článek

Podle britského deníku The Independent jeden ze sousedů v neděli odhrnul víko rakve a všiml si, že dívka slabě pohnula hlavou. Nyní je děvče údajně zpět doma, zůstává ale v kómatu a je v péči nemocničních sester.

Místní policie uvedla, že dívka trpěla několik dní silnou horečkou, a proto byla v pátek hospitalizována. V sobotu ráno lékaři potvrdili, že dětská pacientka nemá puls, a prohlásili ji za klinicky mrtvou. Když sousedé dívce nahmatali puls a zjistili, že je stále naživu, byla převezena zpět do nemocnice. Jeden z přítomných událost zachytil i na video.

Deník v této souvislosti upozornil, že v posledních letech se podobných případů stalo více. Například v březnu se devětasedmdesátiletý Američan Walter Williams probudil těsně před tím, než se začalo s balzamováním jeho těla. Lékaři tehdy tvrdili, že mu nebije srdce, ale zaměstnanec pohřebního ústavu uvedl, že se Williamsovi zřejmě jen vypnul kardiostimulátor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám