Hlavní obsah

Na předpremiéře filmu organizátoři vyděsili fanoušky k smrti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Do kin míří nový americký snímek Oculus, který je pekelně děsivý. Hororového námětu využili samotní organizátoři v Londýně, kteří si na předpremiéře drsně vystřelili přímo z fanoušků. Ti byli vyděšení k smrti ještě před zhlédnutím filmu.

Na předpremiéře filmu Oculus organizátoři vyděsili fanoušky k smrti

 
Článek

Jen skupinka vyvolených filmových fanoušků měla možnost zúčastnit se předpremiéry snímku Oculus v centru Londýna. Ještě před začátkem byli pozvaní do temné místnosti a pouze s baterkou měli za úkol najít cestu ven.

Lehce vystrašení tak bloudili po místnosti, až zamířili k zrcadlu. Ve chvíli, kdy na něj zamířili baterkou, ve skle na ně vyskočila strašidelná žena. I přesto, že byla pouze v zrcadle, fanoušky to pěkně vylekalo.

V místnosti bylo také hned několik strašidelných postav s bílým hadrem přes hlavu. Ty se nečekaně začaly přesouvat směrem k fanouškům, aby je vyděsily ještě víc. Na pár minut se tak stali hlavními aktéry tohoto filmu.

Snímek jde do kin 13. června a natočil jej stejný tým, který má na svědomí například oblíbený děsivý trhák Paranormal Activity.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám