Hlavní obsah

Biker zkoušel trik, který se parádně vydařil. Ale úplně jinak, než chtěl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádný sportovec se čas od času neobejde bez pořádného pádu. Jeden takový nepovedený kousek má za sebou i biker BMX Max Eyre, kterému se nepovedl jeden z nejzákladnějších triků. Když se pokoušel na kole zdolat překážku, zasekl se mu pedál, což ho přinutilo udělat ve vzduchu nečekané salto. Nakonec zůstal zavěšený tričkem za řídítka.

Biker BMX zkoušel trik, místo toho hodil ve vzduchu salto a zavěsil se tričkem o řídítka

 
Článek

BMX je cyklistická disciplína, která je plná adrenalinu. Specializuje se na nevšední místa, na nichž se na kole předvádějí až akrobatické kousky. Ne vždy se ale můžou povést, o čemž by mohl vyprávět také biker Max Eyre.

Na internetu se totiž objevilo video, na kterém Max zkouší základní trik, který ale nedopadl podle jeho představ. V parku se snažil předvést výskok na lavičku, nepočítal však s tím, že o ni zavadí pedálem. To způsobilo, že nedobrovolně udělal salto ve vzduchu. Tričkem tak zůstal zavěšený za řídítka.

Po pádu se biker zvedl, ale jeho kolo zůstalo stále zaseklé do lavičky. Rozčíleně do něj začal kopat, v tu chvíli se kolo uvolnilo a naštvaný Max šel trénovat dál.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám