Hlavní obsah

Pohádkové fotky zlatého retrívra pomáhají dívce překonat stesk z jeho ztráty

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jessica Trinhová z Kalifornie je nadaná mladá fotografka, která se specializuje na focení psů. První březnový den ji potkala smutná událost, když jí ve věku sedmi let zemřel její zlatý retrívr Chuppy. Krásných sedm let společného života však Trinhová zaznamenala na fotkách, které jakoby vypadly z té nejkrásnější pohádky.

Foto: jessicatrinh.com

Článek

Když Chuppy zemřel 1. března na selhání imunitního systému, zbyly mladé Američance pouze krásné snímky, které během jeho života pořídila. Soustředila se vždy na to, aby fotografie nebyly obyčejné a aby měly jakýsi magický nádech.

Foto: jessicatrinh.com

Foto: jessicatrinh.com

Dívka začala Chuppyho fotit když jí bylo teprve 17 let, dnes už si vydělává i focením jiných psů.

Foto: jessicatrinh.com

„Chtěla jsem ve focení psů něco dokázat. Ráda bych to nazývala uměním. Baví mě vytvářet nadpřirozené prostředí, které není pro takové fotky typické. Chuppy nebyl pouze mým nejoblíbenějším modelem, ale také zdrojem inspirace,” uvedla Američanka.

Foto: jessicatrinh.com

Foto: jessicatrinh.com

A ač po smrti Chuppy prohlásila, že bude trvat, než bude schopná pořídit si jiného psa, její rodiče tento proces značně urychlili. Už 13. března tak rozzářilo jejich společnou domácnost štěně zlatého retrívra Kodi. Jessica tak má novou inspiraci...

Foto: jessicatrinh.com

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám