Hlavní obsah

Muž nevydržel nakupování s přítelkyní a raději se vrhl vstříc smrti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V čínském městě Sü-čou, čtvrté největší aglomeraci provincie Ťiang-su, došlo o víkendu k tragédii. V nákupním centru Zlatý orel spáchal sebevraždu osmatřicetiletý muž, jenž psychicky nevydržel pobíhání po obchodech se svou přítelkyní. K nešťastnému kroku ho přiměl několikahodinový maratón po buticích.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle čínských médií spáchal muž sebevraždu skokem ze sedmého patra nákupního centra poté, co se po pěti hodinách nakupování pohádal s přítelkyní. Jeho partnerka chtěla jít do dalšího obchodu, kde měli slevu na boty, on už to ale nedokázal unést.

„Řekl jí, že má tolik bot, že by je neunosila za celý život, a nemá tak smysl kupovat další. Ona na něj začala křičet a nařkla ho, že je skrblík a že kazí Vánoce,“ popsal Číňanovy poslední okamžiky jeden ze svědků.

Nešťastník proto upustil všechny tašky, které držel v rukou, a přelezl metr a půl vysoké zábradlí u centrálního výtahu a skočil dolů. Přistál na stánku s kosmetikou. Přivolaná záchranka mu už nedokázala pomoci, zabil se při nárazu.

„Zrovna jsem obsluhovala dva zákazníky, najednou se ozvala příšerná rána za mnou. Když jsem se otočila, na zemi ležel bez hnutí muž,“ svěřila prodavačka ze stánku čínským médiím.

Reklama

Výběr článků

Načítám